DESPRE NOI

Mobilon VR este un importator exclusiv al brendului ucrainean de mobila Pehotin.Mobila Pehotin este mobila moderna ,calitativa,la un pret accesibil,avantajos si atractiv.

Vastul asortiment de articole satisface orice gust si dorinta.Va propunem dulapuri pentru copii,paturi pentru copii ordinare si cu doua niveluri,dormitoare,comode,masute de cafea,masute de toaleta,tumbe tv si noptiere,livinguri,rafturi si etajere,coltare de bucatarie,mese simple si extensibile,mese de scris si calculator,antreuri,cuiere,dulapuri de haine si incaltaminte,mobilier pentru birou si oficiu,etc.

Puteti procura mobila disponibila in stocul depozitului,sau puteti face comanda de orice alt model propus in catalogul producatorului Pehotin  https://pehotin.com.ua/catalog

Cu noi veti avea parte de reduceri si atitudine individuala fata de fiecare cumparator .Va asteptam cu drag si va dorim cumparaturi placute!

LIVRARE

Noi propunem clientilor nostri ridicarea produselor de la depozit. In caz de necesitate oferim livrarea in raza orasului de la 150 lei pina la scara.

LASATI -NE UN MESAJ

Completati formularul de mai jos pentru a lua legatura cu sectia de vinzari